Over Ons

LILLY’S BISTRO

Sinds 2016 is Lilly’s Lunchroom gevestigd op Tussenmeer in Amsterdam Nieuw-West. Een toplocatie in het verlengde van de Osdorpplein waar beleving hoog in het vaandel ligt! Na vele jaren onze gasten met veel plezier en ambitie te mogen verwelkomen met onze fusionkeuken, zijn wij doorgegroeid tot een Lilly’s Bistro. Bij Lilly’s Bistro staat beleving en kwaliteit centraal. Door de hulp van onze medewerkers bereiken wij de juiste beleving voor onze gasten.

KWALITEIT EN DUURZAAMHEID

Wij zijn voortdurend bezig met bewust en (h)eerlijk eten. Dit is de voornaamste reden dat wij uitsluitend werken met verse producten. Vanaf de ambachtelijke brood en gebak tot de huisgemaakte dressing, jam en sauzen. Door samenwerkingen met goede leveranciers vanuit het land, kunnen wij de kwaliteit van ons eten waarborgen.

FUSION

De medewerkers van Lilly’s Bistro werken met volle passie en plezier. Onze fusionkeuken wordt geleid door verschillende koks met jarenlange ervaringen. Door de diversiteit in de keuken, presteren onze koks optimaal in teamverband. Lilly’s Bistro staat synoniem voor smaak en beleving. We zorgen ervoor dat de menukaart beperkt aan keuze blijft, zodat we ons kunnen focussen op de juiste smaken en zo onze gasten een beleving te geven die wij erg belangrijk vinden.

MI CASA ES SU CASA

Bij Lilly's Bistro is elk persoon welkom.
Op onze menukaart staan ​​diverse verse producten, waaronder diverse vegetarische gerechten. Ook houden wij rekening met uw allergieën en zijn wij voorzien van een allergenenkaart. Geen standaard menu dat je overal hebt gezien, maar een menukaart waarbij alle gerechten als voor- of hoofdgerecht te bestellen zijn. Heerlijk eten voor volwassenen en kinderen. Kom langs, ervaar het gevoel van ons gastvrijheid en geniet van de ambiance.

Veelgestelde vragen

Ik wil reserveren voor een grote groep, is dit mogelijk?

Reserveren kunt u gemakkelijk telefonisch doen via +31 (0)20 341 84 08.

Wat zijn de mogelijkheden als ik een allergie heb?

Wij beschikken over een allergenen-kaart, hierin staat vermeld welke gerechten sporen bevatten van ingrediënten die mogelijk een allergische reactie kunnen opwekken.

Is al het eten bij Lilly’s Bistro halal?

Al het eten dat bij Lilly’s Bistro geserveerd wordt is 100% halal.

Ik wil werken bij Lilly’s Bistro, waar kan ik solliciteren?

Erg leuk dat je geïnteresseerd bent in een (Bij)baan bij Lilly’s Bistro. Solliciteren kan via Werken bij Lilly’s.

Zijn huisdieren toegestaan in de zaak?

Huisdieren zijn helaas NIET toegestaan in de zaak.